Naar hoofdinhoud

Alles over het voorontwerpbestemmingsplan De Bulkenaar

Het voorontwerpbestemmingsplan voor het landschapspark De Bulkenaar lag tot en met 15 maart ter inzage. Hieronder zetten we nog eens alle informatie over het voorontwerpbestemmingsplan voor u op een rijtje.

Bestemmingsplan inzien

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft 6 weken ter inzage gelegen (t/m 15 maart). In die periode kon u het plan inzien en hierop reageren. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan nog steeds digitaal bekijken op ruimtelijkeplannen.nl. Reageren is niet meer mogelijk.

Meer informatie over het plan

Tijdens de informatieavond van 23 februari vertelden we u meer over het voorontwerpbestemmingsplan De Bulkenaar. Kon u hier niet bij zijn? Dan kunt u de avond terugkijken via https://bit.ly/3dXknvi. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via bulkenaar@roosendaal.nl.

Alle vragen die tijdens de informatieavond gesteld zijn en de bijbehorende antwoorden leest u in de Q&A informatieavond voorontwerpbestemmingsplan de Bulkenaar.

Vragen, ideeën en initiatieven 

Heeft u vragen over De Bulkenaar? Of heeft u een idee of een initiatief? Laat het ons weten via bulkenaar@roosendaal.nl. We horen graag van u!