Naar hoofdinhoud

Bomen over De Bulkenaar: de veldexcursie

Save the date: 28 oktober!

Aan de zuidwestrand van Roosendaal ontstaat zorglandschap De Bulkenaar. Daar vindt u straks de beste medische zorg in het nieuwe Bravis ziekenhuis en prachtige natuur om lekker te bewegen of ontspannen. Of u nu zorg nodig heeft, zorg verleent, beweging of ontspanning zoekt: iedereen zal zich thuis voelen in De Bulkenaar. Dát is de ambitie.

Bravis werkt hard aan het ontwerp van het nieuwe ziekenhuis. Daarin zijn nieuwe stappen gezet. We laten u graag de plattegronden van de verdiepingen en de nieuwste impressies van de gevelbekleding en het interieur zien. 
Het ontwerp van het landschapspark De Bulkenaar is ook weer een stapje verder. De grote lijnen zijn afgestemd met het ziekenhuisontwerp en we werken nu aan de verdere invulling. Graag laten wij u zien hoe deze plannen bij elkaar komen én praten wij u bij over de laatste stand van zaken. Daarom nodigen wij u uit!

Bomen over De Bulkenaar, de veldexcursie  
Op 28 oktober organiseren Gemeente Roosendaal en Bravis ziekenhuis een nieuwe editie van Bomen over De Bulkenaar. En deze keer komen wij naar u toe! Op die dag vindt u ons van 10.30 uur tot 15.30 uur op het parkeerterrein van de Tolbergvijver. Ontdek en denk mee over wat er straks te zien en beleven valt in De Bulkenaar. Bekijk de maquette van het landschapspark en het ziekenhuis. En loop, tijdens een ‘virtual reality experience’, alvast door het park.  

We zien u graag op 28 oktober

Natuurlijk zijn wij er: de gemeente en Bravis. Maar ook de landschapsarchitect Karres & Brands van het landschapspark én de architecten van Team aan de Schie van het ziekenhuis en hun landschapsarchitecten van BoschSlabbers. We geven uitleg en beantwoorden uw vragen.