Naar hoofdinhoud

De eerste schetsen van de natuur in De Bulkenaar

Er wordt hard gewerkt aan de realisatie van landschapspark De Bulkenaar. Met veel kennis, kwaliteit, toewijding én met input van omwonenden maken we dit ‘groene hart voor gezondheid’. In de tweede editie van talkshow ‘Bomen over De Bulkenaar’ zijn de eerste schetsen van de natuur te zien.

Ook vertellen de architecten in de talkshow hoe het staat met de inzendingen van de ideeën en hoe deze passen binnen hun plannen. Bart Brands daarover: “De ingezonden ideeën hebben ons heel goed geholpen om een beter beeld te krijgen van de wensen. Met name over de natuurbeleving. Maar nu nog steeds vinden we graag mensen met nieuwe ideeën die mee willen doen!”.

 Een belangrijke rol in De Bulkenaar is weggelegd voor het Bravis ziekenhuis. In de talkshow vertelt Leo Simons, manager bedrijfszaken van Bravis ziekenhuis, over de fase waarin de ontwikkeling van het ziekenhuis zich bevindt. Naast de 3 kernambities van Bravis beschrijft Leo een mooie kans voor het ziekenhuis in het gebied: “Wij gaan ons hard maken voor het verbinden van natuur en gezondheid”.

 Tot slot laat Perry van Kempen, projectmanager Gemeente Roosendaal, de eerste schetsen zien van het uitzicht op het ziekenhuis. Het geeft een beeld hoe het ziekenhuis en de natuur zich tot elkaar gaan verhouden. De missie van Gemeente Roosendaal is heel helder: “We willen een prachtig gebied maken van De Bulkenaar”.

 Wij hopen dat we je met deze talkshow weer een beter beeld, letterlijk en figuurlijk, hebben gegeven van De Bulkenaar. Het inbrengen van ideeën kan en mag nog steeds. Dat kan via de interactieve kaart.

Talkshow Bomen over de Bulkenaar