Naar hoofdinhoud

Denk met ons mee over de invulling van landschapspark De Bulkenaar

In het zorglandschap vind je straks de beste medische zorg in het nieuwe Bravis, gelegen in een omgeving van prachtige natuur om lekker in te bewegen of te ontspannen. Of je nu zorg nodig hebt, zorg verleent, beweging of ontspanning zoekt: iedereen zal zich thuis voelen in De Bulkenaar. Dát is de ambitie.  

Denk mee over de invulling van het landschapspark De Bulkenaar 
‘Het is ons park geworden.’ Dat hoopt landschapsarchitect Bart Brands van bezoekers te horen wanneer hij over 5 jaar door het landschapspark De Bulkenaar loopt. Hij gaat nu aan de slag, samen met u, om dit te bereiken. In deze video vertelt hij u meer over de visie van het landschapspark. 

Interview met landschapsarchitect Bart Brands en initiatiefnemer Patrick 't Hart
Het ontwikkelen van een landschapspark, wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe wordt daarbij rekening gehouden met de bouw van het nieuwe ziekenhuis? We kunnen ons goed voorstellen dat u daar graag meer over weet. Landschapsarchitect Bart Brands vertelt u er alles over in een interview
Daarnaast vertelt Patrick ’t Hart over zijn initiatief en wens voor het landschapspark. Hoe kwam hij tot zijn idee voor een voedselbos? En hoe hoopt hij dit te gaan invullen? Ook dat hoort u in het interview!

Aanpak en ruimtelijk raamwerk 
Het gebied rondom het nieuwe Bravis wordt ontwikkeld tot een aantrekkelijk een duurzaam landschapspark. Het maken van zo’n groot park is een cyclisch en interactief proces. Wat houdt dat in en hoe kunt u daaraan bijdragen? Dat leggen wij u graag uit in deze video.  

Vragen, ideeën en initiatieven
Heeft u vragen over De Bulkenaar? Of heeft u een idee of een initiatief? Laat het ons weten via bulkenaar@roosendaal.nl. We horen graag van u!