Naar hoofdinhoud

Geannuleerd: Bomen over De Bulkenaar

Vanavond (15 december) stond de eerste live talkshow Bomen over De Bulkenaar gepland. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het corona-virus gaat de talkshow niet door. De talkshow zou vanuit schouwburg De Kring worden uitgezonden, en die is vanaf vandaag gesloten. Op zo’n korte termijn is het niet mogelijk om een alternatieve locatie te vinden voor de talkshow.

Informatie op de website

Natuurlijk willen we u graag al meenemen in de ontwikkelingen van De Bulkenaar. Daarom delen we later deze week op deze website een aantal video’s en documenten. Zo krijgt u toch een goed beeld van de plannen tot nu toe.

We hebben u nodig!

Natuurlijk respecteren we de aangescherpte regels. Maar we willen uw mening en ideeën heel graag horen. Daarom roepen we u nu via deze manier op: Heeft u ideeën, initiatieven of vragen over de invulling van het gebied De Bulkenaar? Neem dan contact met ons op via bulkenaar@roosendaal.nl

Zodra het weer kan organiseren we alsnog een bijeenkomst om iedereen op de hoogte te houden. Online of, beter nog, in levende lijve. Tot die tijd houden we u via de website www.debulkenaar.nl en social media op de hoogte. Wilt u via e-mail op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Aanmelden kan onderaan deze pagina.