Naar hoofdinhoud

Live online talkshow

Wil je meer weten over de ontwikkeling van het gebied? Denk mee en kijk naar naar de live talkshow "Bomen over De Bulkenaar" op dinsdag 15 december om 19:30 uur.

De plannen voor De Bulkenaar zijn nog pril. Dus de informatie op deze website zal vast veel vragen oproepen. In het zorglandschap vind je straks de beste medische zorg in het nieuwe Bravis en prachtige natuur om lekker te bewegen of ontspannen. Of je nu zorg nodig hebt, zorg verleent, beweging of ontspanning zoekt: iedereen zal zich thuis voelen in De Bulkenaar. Dát is de ambitie.

Zo ver zijn we nog lang niet. De Bulkenaar ligt nu op de tekentafel. Samen met alle belanghebbenden willen we de komende jaren het beste zorglandschap voor iedereen maken. Dat is een zorgvuldig proces, waarover veel valt te vertellen. Bomen over De Bulkenaar dus.

Om je mee te nemen in dat proces, zenden we op dinsdag 15 december online een talkshow uit. Daarin schuiven diverse gasten aan tafel, die vertellen over de plannen voor het landschap, de zorg van de toekomst en de inrichting van het gebied. En het mooie is: Je kunt live vragen stellen via social media en de website. Want ook al moeten we afstand houden, we horen graag je mening!

Bomen over De Bulkenaar zenden we uit via deze website (www.debulkenaar.nl). Hier kun je op 15 december inschakelen vanaf 19.30 uur. Heb je vooraf vragen die we zeker moeten behandelen? Stel ze alvast via Bulkenaar@roosendaal.nl .