Naar hoofdinhoud

Tweede ronde participatiebijeenkomsten Verbindingsweg Tolberg verplaatst

De tweede ronde participatiebijeenkomsten voor de Verbindingsweg Tolberg wordt verplaatst. De participatiebijeenkomsten zouden plaatsvinden in april en mei. In plaats daarvan vinden deze nu plaats in mei en juni. Wij leggen u graag uit waarom.

Participatiebijeenkomst ronde 1 

Tussen 22 februari en 15 maart vond de eerste ronde participatiebijeenkomsten plaats. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we het participatieproces toegelicht. Vervolgens vroegen we de deelnemers hun wensen, kansen en knelpunten met ons te delen. De verslagen van deze bijeenkomsten vindt u bij downloads onder het kopje ‘Participatie verbindingsweg Tolberg’ 

Participatiebijeenkomst ronde 2 verplaatst 

Tijdens de tweede ronde participatiebijeenkomsten geven we een terugkoppeling van de opgehaalde punten en wat we hiermee hebben gedaan. Daarvoor onderzoeken we de opgehaalde punten en wegen we deze zorgvuldig af. Waar mogelijk nemen we de punten mee in de uitwerking van de viltstiftenkaart naar het schetsontwerp. Daarnaast gaan we de uitkomsten van het akoestische onderzoek met u delen. 
We hebben een grote verscheidenheid en hoeveelheid aan wensen, kansen en knelpunten opgehaald. Door de hoeveelheid en verscheidenheid hebben we wat meer tijd nodig dan gedacht om alles zorgvuldig te kunnen onderzoeken en afwegen. Daarom ziet de planning er nu als volgt uit:  

  • Maandag 17 mei (19:30 – 21:30 uur) - Deelgroep 1 Haiink: bewoners rond de kruising Haiinksestraat – Huijbergseweg.  
  • Woensdag 19 mei (19:30 – 21:30 uur)  - Deelgroep 2: Rand Tolberg landelijk gebied 
  • Woensdag 26 mei (19:30 – 21:30 uur) - Deelgroep 3: Jagersbergen Zuid 
  • Dinsdag 1 juni (19:30 – 21:30 uur) - Deelgroep 4: Thorbeckelaan – bestaand tracé 
  • Woensdag 2 juni (19:30 – 21:30 uur) - Deelgroep 5: Damastberg en Amberberg (grenzend aan Willem Dreesweg) 
  • Maandag 7 juni (19:30 – 21:30 uur) - Deelgroep 6: Thorbeckelaan (wegvak Jagersbergen) 

Aanmelden participatiebijeenkomst 

Als u zich reeds had aangemeld voor de eerste ronde participatiebijeenkomsten ontvangt u automatisch een uitnodiging voor de tweede ronde participatiebijeenkomsten. Heeft u zich niet eerder aangemeld dan kunt u zich alsnog aanmelden via dit inschrijfformulier.     

Meer weten over het participatieproces 

Wilt u meer weten over het participatieproces van de Verbindingsweg Tolberg? Lees dan via onderstaande knop

Meer over het participatieproces