Naar hoofdinhoud

Het omgevingsmanagementplan

In het omgevingsmanagementplan wordt omschreven hoe we de participatie rondom de ontwikkeling van de verbindingsweg Tolberg aanpakken. De ontwikkeling van de verbindingsweg wordt niet alleen door de gemeente gedaan. De bewoners van Tolberg, maar ook de grondeigenaren waar de nieuwe verbindingsweg komt te liggen, staan centraal. Samen moeten we komen tot een goede inpassing van de verbindingsweg.

Om te komen tot de definitieve ligging van het wegtracé inclusief een goede landschappelijke inpassing zetten gerichte participatiemomenten met de omgeving in. Het omgevingsmanagementplan maakt inzichtelijk welke stakeholders op welke wijze en op welk moment in het proces worden betrokken. Zo denken, doen en werken zij mee aan de uiteindelijke verbindingsweg Tolberg, waardoor het draagvlak voor de verbindingsweg wordt vergroot.

Download het omgevingsmanagementplan

Heb je eventuele vragen?

Via de onderstaande knop komt u terecht bij de veelgestelde vragen pagina. Mocht u een vraag hebben die er niet tussen staat, dan nodigen wij u uit de website te bekijken bij het onderwerp van uw vraag. Vindt u het antwoord niet, stel deze dan gerust via Bulkenaar@roosendaal.nl.

Bekijk hier alle veelgestelde vragen