Naar hoofdinhoud

WEGENS AANLEG GEOPEND

Wat is een landschapspark? Dat gaan we samen invullen. Deel uw wensen en ideeën op deze interactieve kaart. Kies het thema dat het beste past, prik een plek en omschrijf uw idee of wens. Zo maken we samen De Bulkenaar: een zorglandschap van ons allemaal.

De kaders van het landschapspark zijn vastgesteld in samenwerking met landschapsarchitect Karres en Brands, daarbinnen is alle ruimte voor initiatieven. Op de kaart ziet u het grote gebied waarbinnen u uw idee kunt delen. Wij, De gemeente Roosendaal en Bravis ziekenhuis, nodigen u van harte uit mee te denken, van wilde fantasieën tot concrete voorstellen. 

Reageer ook gerust op ideeën die u tegenkomt op de kaart. We zijn benieuwd naar uw mening! Wat wilt u graag terugzien in De Bulkenaar?

 Alle ideeën worden verzameld, getoetst en beoordeeld. De meest gewaardeerde ideeën en initiatieven, passend binnen de gebiedsvisie van De Bulkenaar, worden meegenomen door landschapsarchitect Karres en Brands en krijgen een plek in het ontwerp. Hierover hoort en leest u meer in het voorjaar 2021, wanneer het voorlopig ontwerp wordt gepresenteerd.