Naar hoofdinhoud

De interactieve kaart: dé plek om uw ideeën te delen

“Ik zou het echt fantastisch vinden, dat als we over vijf jaar weer langskomen, dat mensen dan zeggen: ‘het is óns park geworden’,” aldus Bart Brands, landschapsarchitect bij Karres en Brands.

Zijn visie is om het landschapspark te ontwikkelen samen met de inwoners van Roosendaal en gebruikers van het gebied. Wat ziet ú graag terug in het landschapspark? Om uw ideeën, voorstellen of initiatieven eenvoudig te kunnen delen, staat nu de interactieve kaart van De Bulkenaar live.

Bart Brands: “Denk eens na over ‘wat zou ík kunnen betekenen voor zo’n park’. Ik ben op zoek naar de mensen die mee willen doen, zodat we dit park samen kunnen gaan maken gedurende komende jaren. ‘Wegens aanleg geopend’, noemen we dat.”

De gemeente Roosendaal, Bravis ziekenhuis en Karres en Brands nodigen u van harte uit mee te denken, van wilde fantasieën tot concrete voorstellen. Deze kunt u delen op de interactieve kaart op deze site. Reageer ook gerust op ideeën die u tegenkomt op de kaart. Wat wilt u graag terugzien in De Bulkenaar? Op deze manier maken we van De Bulkenaar uw park.