Naar hoofdinhoud

Karres en Brands: landschapsarchitect De Bulkenaar

In juni hebben we, de gemeente Roosendaal en Bravis ziekenhuis, een landschapsarchitect geselecteerd voor De Bulkenaar: Karres en Brands, een gerenommeerd bureau op het gebied van landschapsarchitectuur en stedenbouw.

Het bureau heeft ervaring met het ontwerpen van ziekenhuizen in een natuurlijke omgeving. Daarnaast opereert het bureau internationaal en heeft het diverse prijzen gewonnen. We hebben met Karres en Brands een partij die gaat zorgdragen voor een vormgeving dat recht doet aan het gebied dat we met elkaar willen realiseren.

Karres en Brands heeft een eerste presentatie gemaakt, die we graag met u delen. In de presentatie geven ze hun visie op het vormgeven van landschappen en gebouwen, de werkwijze die ze daarbij doorgaans hanteren en wat ze zien en beleven bij de gebiedsontwikkeling De Bulkenaar en de komst van het ziekenhuis. De presentatie duurt een half uur, maar geeft een goed beeld van wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een gebied. De presentatie is te vinden op het YouTube kanaal van de Bulkenaar.

Karres en Brands geven hun visie op het vormgeven van landschappen en gebouwen, de werkwijze die ze daarbij doorgaans hanteren en wat ze zien en beleven bij de gebiedsontwikkeling De Bulkenaar en de komst van het ziekenhuis.