Naar hoofdinhoud

Ontmoet De Bulkenaar op het Festival der Mogelijkheden

Op het Festival der Mogelijkheden maakt u kennis met mogelijkheden om duurzaam te leven en ondernemen. Lokale, duurzame bedrijven en de nieuwste innovaties komen samen. De ideale kans om te Bomen over De Bulkenaar! Wij zijn er: de gemeente, Bravis én landschapsarchitect Karres & Brands, die een fraaie maquette van het landschapspark presenteert. Iedereen is welkom op zaterdag 16 oktober, tussen 13 en 17 uur. Locatie: EKP gebouw - Kadeplein 2, 4703 GB Roosendaal.

 

Bekijk de maquette

Voor het eerst is een grote maquette te zien van De Bulkenaar. Die is nog niet helemaal ingevuld, want er is ruimte voor ideeën die het gebied versterken. Zo kunt u tijdens het festival (letterlijk) voorstellen op de maquette prikken. Het beeld van De Bulkenaar komt zo steeds meer tot leven. Wij staan klaar om de plannen toe te lichten, inclusief een grof stappenplan.

 

Op het Festival vertellen we over de laatste ontwikkelingen en luisteren we naar vragen omtrent De Bulkenaar. Food for thought? Er is een plein waar u heerlijk kan eten en drinken en een podium voor optredens en presentaties. Een echte festivalsfeer dus, gevoed door zo’n 25 deelnemers met duurzame plannen voor Roosendaal. Meer informatie over het evenement vind u hier: Festival der Mogelijkheden.

 

Vragen, ideeën en initiatieven

Heeft u vragen over De Bulkenaar? Of heeft u een idee of een initiatief? Laat het ons weten via bulkenaar@roosendaal.nl. We horen graag van u!