Naar hoofdinhoud

Terugblik op onze aanwezigheid op het Festival der Mogelijkheden 

Vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober was Bomen over De Bulkenaar aanwezig op het Festival der Mogelijkheden. Het festival vond plaats in KaaiDuurzaam, de nieuwe ontmoetingsplek voor duurzame ideeën over Roosendaal. We kijken terug op een waardevol en vooral persoonlijk evenement: eindelijk konden we elkaar persoonlijk ontmoeten en live met elkaar van gedachten wisselen.

 

Wij waren aanwezig om de plannen toe te lichten maar vooral: om te luisteren en te reageren op de vragen, de feedback en de ideeën van de aanwezigen. Tijdens het event onthulde Karres en Brands ook de fraaie, grote maquette van het landschapspark. Een maquette die nog niet helemaal is ingevuld: we maken graag ruimte voor de wensen en initiatieven van de omwonenden. Tijdens het event konden bezoekers dan ook ‘live’ hun voorstellen op de maquette prikken. Dit kan óók digitaal, via onze interactieve kaart.  

Bekijk de maquette

Voor wie het event heeft gemist óf de maquette graag nog eens rustig bekijkt, maakten we deze bovenstaande video. Hieronder vind je nog een kleine sfeerimpressie van het evenement.

Bomen over De Bulkenaar - maquette